184 de poliţişti şi jandarmi au făcut razii în municipiu şi judeţ/Vezi aici imagini video

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 9 martie, între orele 6.00 şi 24.00, 119 poliţişti, 35 de jandarmi, precum şi lucrători din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Administraţiei şi Internelor - Poliţia Transporturi, Poliţia de Frontieră, Garda Financiară, Oficiul Român pentru Imigrări - au participat la ample acţiuni în municipiul şi judeţul Brăila.

S-a urmărit, în primul rând, asigurarea unui climat de siguranţă civică, combaterea comerţului ilicit şi a fenomenului infracţional. Au fost aplicate circa 200 de amenzi în valoare totală de 26.955 de lei şi au fost întocmite două dosare penale, ambele infracţiuni fiind constatate în flagrant, în care sunt cercetate două persoane.

„Între orele 8.00-12.00, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu comisari din cadrul Gărzii Financiare-Secţia Brăila, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite de comerţ cu tutun, pe raza comunei Movila Miresii, ocazie cu care au fost verificate patru societăţi comerciale", ne-a precizat inspectorul Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

Poliţiştii au verificat 140 de autovehicule

Au fost aplicate două amenzi administratorilor Doina D., de 42 de ani şi Petrică S., de 39 de ani, în valoare de 2.000, respectiv 7.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 200 de lei.

Timp de două ore, poliţiştii Serviciului Rutier au verificat 140 de autovehicule şi au dat 47 de amenzi, în valoare totală de 5.360 de lei. La ora 22.30, a fost depistat în trafic George Sorinel V., de 35 de ani, din Brăila, care avea asupra sa un cuţit de 24 cm şi căruia i s-a întocmit dosar penal.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite