105 locuri de muncă vacante pentru șomeri/Vezi aici ce caută patronii brăileni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această săptămână, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brăila sunt peste 100 de locuri de muncă vacante pentru șomerii aflați în căutarea unui job. Cele mai multe, 14 sunt destinate brutarilor, alte 14 fiind pentru operator confecționer industrie îmbrăcăminte - țesătorie, tricotaje, materiale sintetice. Niciuna dintre slujbe nu se adresează absolvenților.

Bătaie pe locurile de la AJOFM. 105 slujbe sunt puse la dispoziția celor 11.089 de șomeri aflați în evidențele instituției. Meseriile cu cea mai mare căutare până miercuri, 1 septembrie, sunt: brutar și operator confecționer industrie îmbrăcăminte - țesătorie, tricotaje, materiale sintetice, câte 14 persoane fiind necesare pentru fiecare în parte.

Zugravii și vopsitorii au și ei căutare pe piața muncii în sezonul cald, mai ales că pe la toate blocurile oamenii fac reparații sau își izolează apartamentele.

Pontul zilei pentru brăileni: Subvenţii pentru angajatorii care dau de lucru şomerilor

Alte slujbe vacante sunt pentru: confecționer asamblor articole din textile, contabil, desenator tehnic, dulgher restaurator, electrician în construcții, inginer construcții civile, industriale și agricole, montator pereți și plafoane din gips carton, operator fabricarea mezelurilor, operator fabricarea produselor făinoase, operator mase plastice, patiser, secretar economic, șofer autoambulanță, șofer de autoturisme și camionete, strungar universal, tipograf-tipăritor, vânzător, vopsitor auto și multe altele.

Informații suplimentare se pot obține la sediul AJOFM din Bulevardul Dorobanților, nr. 603 - 605.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite