“Lil Style” a dat din nou lovitura/Vezi aici performanţele dansatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupele de dans ale Şcolii Populare de Arte "Vespasian Lungu" au câştigat patru premii I în cadrul primei ediţii de dans din România a Academiei de Dans "Ars Nova".

Trupele de dans brăilene "Lil Style", "Just Dance" şi "Next Time" ale Şcolii Populare de Arte "Vespasian Lungu" au câştigat de curând, nu mai puţin de patru premii I la prima ediţie de dans din România organizată de Academia de dans "Ars Nova".

Trupa "Lil Style" a obţinut Premiul I la disciplina Open şi Premiul I la disciplina Hip-Hop, categoria copii. Trupa "Just Dance" a luat Premiul I la disciplina Hip-Hop, categoria copii, iar Trupa "Next Time" a primit Premiul I la disciplina Hip-hop, categoria mini.

Temele dansurilor au fost "Funny night mare" pentru trupa "Lil Style", "School break" pentru "Just Dance" şi "Dance hour" pentru "Next Time", toate coregrafiile fiind realizate de instructorul Liliana Stan.

Câştigătorii vor participa la turneul de calificare, Dance World Masters 2010, care se va desfăşura în perioada 12-15 mai, în Porec, Croaţia.

Reamintim faptul că trupa "Lil Style" a mai obţinut de curând un loc I la Oradea, astfel câştigând dreptul de a se califica în finala Campionatului Internaţional Mondial Hip Hop World Battles, care va avea loc în oraşul american Las Vegas. Acolo vor participa peste 1700 de dansatori de hip hop/street dance, din toată lumea.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite