Botoşani: La vânătoare de şmecheri (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre scandalagii din sensul giratoriu al Casei Sindicatelor au fost indetificate şi sancţionate 11 persoane cu ajutorul imaginilor postate pe internet.

Teribiliştii din Botoşani nu se dau bătuţi, chiar dacă acum sunt păziţi în fiecare noapte de zeci de cadre ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Jandarmeriei, Poliţiei Comunitare şi ale Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism. După incidentul de joi noapte, aceeaşi tineri teribilişti au provocat un nou scandal vineri noapte cu ajutorul unor mopede de această dată. Tinerii au fost liniştiţi abia după ce cinci echipaje au intervenit în zona Casei Sindicatelor. Pentru prevenirea acestor acte Inspectoratul Judeţean de Poliţie a desfăşurat în fiecare noapte acţiuni pe linie de impunere a disciplinei stradale.

“Din grupul persoanelor care au participat  la evenimentele din noaptea de 18 spre 19 iunie, au fost identificate 11 persoane. O parte dintre acestea au fost identificate folosindu-ne de imaginile de la acel incident care au rulat pe canalele media începând cu data de sâmbătă. Un număr de şase persoane au fost conduse în timpul acţiunii de duminică noapte la sediul Poliţiei unde au fost sancţionate pentru tulburarea liniştii şi ordinii pulbice. ” a declarat comisarul Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Principalii protagonişti ai incidentelor de joi şi vineri noapte au fost indetificaţi şi sancţionaţi. Doi dintre ei au în prezent dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de sfidare a organelor judiciare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, blocarea cu intenţie a drumului public şiparticiparea la întreceri neautorizate pe drumurile publice iar unui conducător auto i-a fost ridicat permisul în vederea suspendării pentru refuzul de a se legitima şi nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier. Duminică noaptea întreg parcul din apropierea sensului giratoriu de la Casa Sinducatelor a fost încercuit de forţe de ordine şi legitimaţi toţi tinerii prezenţi în acel moment în parc.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite