Botoşani: Astăzi: O nouă suspiciune de antrax la Nichiteni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Astăzi:  O nouă suspiciune de antrax la Nichiteni!
Botoşani: Astăzi: O nouă suspiciune de antrax la Nichiteni!

Un bărbat de 51 de ani a ajuns la Contagioase cu ,,buba neagră,, pe mână. Pacientul nu face parte din grupul celor 18 persoane care au intrat în contact cu animalul ucis de antrax. Deja două persoane sunt în carantină de la antrax.  

Bărbatul are 51 de ani a ajuns astăzi  la Secţia de Boli Contagioase a Spitalului Judeţean Botoşani după ce ,,buba neagră,, i-a apărut pe antebraţul drept.

Medicul de familie din localitate a solicitat intervenţia ambulanţei care l-a transportat de urgenţă la spital cu suspiciune de antrax. Bărbatul este din localitatea Nichiteni aflată în carantină de de pe 8 septembrie dar nu a participat la sacrificarea sau manipularea animalului ucis de antrax acum o săptămână.

 Medicii epidemiologi l-au preluat imediat în condiţii de siguranţă şi l-au internat într-un salon un salon  izolat unde pacientul este supus tratamentului şi testelor suplimentare.

Un alt tânăr de 20 de ani a fost internat sâmbătă cu ,,buba neagră,, în dreptul cotului stâng. Cei doi bărbaţi sunt acum în carantină.

Aflaţi mai multe mâine în Adevărul de seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite