Scandal într-o secţie de votare de la Grădiniţa 19 Botoşani. Poliţia face cercetări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secţia a fost închisă temporar
Secţia a fost închisă temporar

O secţie de votare de la Grădiniţa 19 din Botoşani a fost închisă temporar pentru că unul dintre membri a declanşat un scandal monstru.

 Reprezentantul USL a sesizat că un coleg de la Mişcarea pentru Botoşani întocmise o listă separată cu participanţii la vot. Pentru a cere explicaţii, acesta a stârnit un scandal monstru şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a potoli spiritele.

Secţia de votarea fost închisă temporar. În acest moment procesul de votare a fost reluat.

„Este vorba despre un om de al nostru. Acesta întocmea o listă cu persoane luate aleatoriu de pe liste pentru a verifica participarea la vot. Reprezentantul USL a făcut scandal, mai mult de asta s-a închis secţia. Acum totul e normal" a spus viceprimarul municipiului Botoşani Cătălin Alexa.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Cum poţi afla rezultatele alegerilor locale foarte rapid şi uşor

Rezultate alegeri locale 2012:

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta municipiului Botoşani, dar şi a judeţului Botoşani, rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite