Botoşani: revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titlturi ale zilei

Inginerii cu datorii de 15 milioane euro 
Consiliul Judeţean şi peste 40 de consilii locale au creat un nou operator de apă pentru a scăpa de datorii ajunse la circa 15 milioane de euro. Firma nou creată este condusă de aceeaşi oameni care au lucrat la falimentara Apa Grup, are sediu tot în spaţiile Apa Grup şi vor munci cam cu aceleaşi utilaje.
Citeşte mai departe în Evenimentul de Botoşani

Consiliul Local schimbă terenuri cu Electroalfa
În sedinţa de ieri, consilierii locali au mai aprobat iniţierea procedurilor de transmitere a unui imobil din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului prin Clubul Sportiv Botoşani, în domeniul public al municipiului.
Titrează Evenimentul de Botoşani

Peste un milion de buletine de vot au ajuns la Botoşani!
Aproape 1.300.000 de buletine de vot au ajuns la Botoşani, marţi dimineaţă, în jurul orei 3.00, urmând a fi numărate şi împărţite în pachete de câte o sută, pentru a fi distribuite ulterior în cele 497 de secţii de votare.
Mai multe detalii pe www.stiri.botosani.ro

Directorul adjunct al DSP: Există suspiciuni că stafilococul auriu să fie şi pe UPU a Spitalului Judeţean
Directorul medical al Direcţiei de Sănătate Publică a afirmat că există posibilitatea ca stafilococul auriu să fie şi pe Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului Judeţean. Gheorghe Apetroaie spune că există suspiciuni privind prezenţa stafilococului şi pe această secţie, care va fi în permanenţă ţinută sub observaţie.
Citiţi mai departe pe www.botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite