Botoşani: S-a răsturnat cu maşina din cauza vitezei excesive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: S-a răsturnat cu maşina din cauza vitezei excesive
Botoşani: S-a răsturnat cu maşina din cauza vitezei excesive

Ieri după amiază în jurul orei 16:30, Dumitru Irinel N. de 36 ani, din satul Podriga, comuna Drăguşeni, a ajuns cu maşina într-o râpă după ce a ieşit de pe carosabil.

Poliţiştii susţin că bărbatul conducea un autoturism pe D.N. 29, la km 58 + 500 m, din direcţia Ungureni-Botoşani. Datorită vitezei de deplasare şi a carosabilului cu denivelări, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, într-o râpă ce are adâncimea de 35 metri.

„În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Eugen R. de 54 ani, din comuna Drăguşeni, judeţul Botoşani, ocupant al autoturismului pe bancheta din spate, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-a stabilit diagnosticul de „politraumatism prin accident rutier, traumatism toracic şi traumatism cranio cerebral”, fără a prezenta fracturi”, a spus Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite