Botoşani: O tânără a încercat să evadeze din puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gardienii au tras un foc de avertisment şi au escaladat acoperişul penitenciarului

Incidentul a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 8.30 la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani. C.C(31 de ani) din localitatea Ştefăneşti este arestată preventiv pentru vătămare corporală gravă şi a fost încarcerată acum o săptămână la secţia de femei a închisorii. Tânără urma să fie prezentată magistraţilor şi să fie condamnată.

 Dimineaţă, arestata împreună cu alte deţinute au fost scoase la plimbare în curtea interioară a închisorii. Proftând de neatenţia gardienilor, aceasta a sărit pe gratiile unui geam al secţiei pentru femei iar de aici pe gardul împrejmuit cu sârmă ghimpată care delimitează închisoarea de Spitalul de Neuropsihiatrie. Într-o clipă, arestata a urcat pe acoperiş,, Unul dintre gardienii care asigurau paza în perimetru a zărit-o şi a somat-o să se predea. Suspecta a refuzat, iar acesta a tras un foc de avertisment în aer. Doi gardieni au urcat pe acoperiş şi au imobilizat-o pe suspectă,, a declarat Iulian Dărângă, purtător de cuvânt Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani. 

Tânăra este cercetată la această oră de conducerea închisorii urmând să se stabilească de ce suspecta a încercat să evadeze şi măsurile care se impun.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite