Botoşani: Şi-a dat foc pentru că l-a lăsat nevasta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani:  Şi-a dat foc pentru că l-a lăsat nevasta!
Botoşani: Şi-a dat foc pentru că l-a lăsat nevasta!

Un bărbat din Botoşani s-a autoincendiat aseară în faţa Bisericii ,, Sfîntul Gheorghe,, din municipiu.

Părăsit de nevastă acum jumătate de an, Iachim Z. (55 de ani)  suferea de singurătate şi căzuse în patima băuturii. Supărat că fosta soţie nu îl mai primeşte în casă, acesta a decis să îşi pună capăt zilelor.

În jurul orei 19.00 s-a dus la o staţie de carburanţi din centrul oraşului, a cumpărat o jumătate de litru de benzină şi s-a dus în faţa bisericii să îşi dea foc. Ca să îşi facă puţin curaj, omul a băut bine apoi, după zeci de ameninţări, şiu-a turnat benzina în cap , a aprins un chibrit şi şi-a dat foc.
 

Noroc cu taximetriştii care au sărit să îl salveze pe bărbatul careardea ca o torţă. "A ţipat că-şi dă foc, s-a stropit cu benzină şi apoi a aprins un chibrit. Unul din taximetrişti a luat o pătură şi l-a acoperit la timp şi i-a stins flăcările", a povestit unul dintre martori. Imediat la faţa locului au ajuns un echipaj de jandarmi şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care l-au preluat pe bărbat şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean.

"Pacientul a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 10% din corp. Şi-a dat foc la haine şi a suferit arsuri pe gât, torace şi abdomen, A fost stabilizat şi transportat la spital", a precizat Daniela Amarandei, medic în cadrul SJA. Pentru gestul său, bărbatul va fi supus unei evaluări psihologice.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite