Botoşani: Şi-a violat nepoatele timp de patru luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Şi-a violat nepoatele timp de patru luni
Botoşani: Şi-a violat nepoatele timp de patru luni

Un bărbat de 35 de ani din localitatea botoşăneană Lunca-Zlătunoaia şi-a violat şi şi-a supus trei dintre nepoate la perversiuni sexuale, timp de patru luni, cât mama acestora era la muncă

Un bărbat de 35 de ani din localitatea botoşăneană Lunca-Zlătunoaia şi-a violat şi şi-a supus trei dintre nepoate la perversiuni sexuale, timp de patru luni, cât mama acestora era la muncă în Italia. Constantin Hîrtopan şi-a abuzat de mai multe ori nepoatele, în vârstă de 13, 16 şi 18 ani, singura care a scapat fiind cea de 17 ani.

Fetele i-au povestit totul celei din urmă, dar pentru că acestea fuseseră ameninţate cu moartea, adolescenta a tăcut. Sâmbăta, la o zi de la revenirea în ţară a mamei, bărbatul le-a violat din nou. Atunci a  aflat şi femeia de calvarul prin care trecuseră fetele. ,,Eram prin sat când s-a întâmplat. Fata cea mică a venit după mine şi mi-a zis că l-a reclamat pe fratele meu la Poliţie că le violează de patru luni”, a spus Angelica C.


Bărbatul a recunoscut la Poliţie doar că şi-a violat nepoatele o singură dată, când era beat. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile şi riscă 20 de ani de închisoare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite