Botoşani:Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani:Revista presei locale
Botoşani:Revista presei locale

 Cele mai importante titluri ale zilei

Luna folosită la iluminatul străzilor
Numeroase localităţi au rămas în beznă, după ce autorităţile locale au ales să combată criza economică reducând sau oprind complet furnizarea iluminatului public. Şi asta în condiţiile în care sătenii se plâng că au început să le fie furate recoltele de pe câmpuri.

Măsurile diferă de la o comună la alta. În Ripiceni, iluminatul nu este funcţional în nopţile cu lună, în restul nopţilor becurile fiind aprinse doar câteva ore. „Ăştia-s banii”, afirmă resemnat viceprimarul Costache Azamfire. Iluminatul public a fost oprit în Avrămeni de la 1 iunie „pentru economie” şi trebuia repornit pe 1 septembrie. Potrivit celor precizate de secretarul comunei, Elena Poh, a intervenit, însă, o devansare a termenului cu o săptămână, din cauză că au fost multe nunţi în comună. Localnicii din Coşula au parte de becuri aprinse pe străzi doar în nopţile de weekend.

Detalii în Monitorul de Botoşani

Angajaţii Protecţiei Copilului, din nou uitaţi la salarii

Executivul Consiliului Judetean Botosani a convocat astazi o sedinta extraordinara de Consiliul Judetean pentru alocarea unor sume provenite de la Ministerul Muncii. Din pacate, in cadrul acestei sedinte extraordinare nu se vor aloca si sumele necesare pentru plata salariilor celor din sistemul de protectie a copilului si asistenta sociala, deoarece inca nu s-au primit bani cu aceasta destinatie. Sumele sunt pentru plata unor indemnizatii pentru persoanele cu handicap, modernizarea unui drum si o serie de corectii salariale.

Mai multe amănunte citiţi în Evenimentul de Botoşani

Mindo Dorohoi anunţă concedierea a jumătate din personal
Mina de nisip cuartos a societatii Mindo SA din Dorohoi are probleme financiare, conducerea companiei anuntind concedierea a jumatate din personal. Mindo a transmis Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani va va trimite in somaj, incepind din octombrie, aproape jumatate din cei peste 80 de salariati.

Detalii pe botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite