Botoşani:Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani:Revista presei locale
Botoşani:Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Botoşaniul, fruntaş la fonduri europene

Potrivit prefectului Cristian Roman, primarii din judeţ şi oamenii de afaceri botoşăneni au reacţionat foarte bine în ceea ce priveşte absorbţia de fonduri europene. Astfel, la nivelul judeţului Botoşani sunt în derulare 13 proiecte finanţate în cadrul asistenţei comunitare de preaderare, în valoare de 53 de milioane de euro, trei proiecte finanţate prin Programul Opraţional Regional, în valoare de peste 100 de milioane de lei, şi 11 proiecte prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, în valoare de aproape 127 de milioane de lei.

Amănunte în Jurnalul de Botoşani

Lapte aruncat pe câmp
Fermierii botoşăneni sunt într-o situaţie disperată, după ce procesatorii din judeţ nu mai vor să colecteze laptele. Aceştia au ajuns pur şi simplu să arunce laptele sau chiar să-şi vândă animalele. Unii au încercat să-l proceseze, însă fără prea mult succes, brânza obţinută având o cerere scăzută pe piaţă faţă de cea produsă din laptele de oaie

Mai multe în Monitorul de Botoşani

Campania pentru salvarea Alexandrei a dat roade

Alexandra va primi banii pentru interventia medicala care ii va oferi viata. Apelul umanitar facut in presa botosaneana, la initiativa „Evenimentului de Botosani”, dar si in cea centrala, au dat roade. Pe langa mana de ajutor primita de la oamenii simpli, afaceristi, politicieni, studenta de 24 de ani va primi 93.500 de euro de la Guvern.
Citiţi mai multe în Evenimentul de Botoşani

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite