Botoşani:Vremea bună aduce economii la bugetul judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani:Vremea bună aduce economii la bugetul judeţului
Botoşani:Vremea bună aduce economii la bugetul judeţului

Perioada în care se vor efectua deszăpezirile va fi decalată. Această decizie a fost luată de autorităţile judeţene ţinând cont de vremea favorabilă din această perioadă.

Astfel, vremea caldă din această perioadă, aduce economii la bugetul judeţului. Conducerea instituţiei care administrează drumurile judeţene va solicita decalarea perioadei în care îşi face efectul contractul de deszăpezire, data de 1 noiembrie fiind prea apropiată.


„Activităţile de deszăpezire includ şi intervenţiile pentru combaterea poleiului, primul fenomen ce intervine odată cu venirea sezonului rece. Temperaturile exterioare suficient de ridicate ne scutesc, încă, de asemenea intervenţii. Perioada prevăzută de legislaţie pentru efectele contractului s-a extins cu două săptămâni, fiind acum cuprinsă între 1 noiembrie şi 15 martie. Vom încerca să-l adaptăm, însă, la condiţiile meteo”, a declarat Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.


Decalarea perioadei în care societatea Transporturi Auto va începe efectiv contractul de deszăpezire, permite o economie de câteva mii de lei pe zi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite