Botoşani: O nouă remiză pentru gruparea locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: O nouă remiză pentru gruparea locală
Botoşani: O nouă remiză pentru gruparea locală

FC Botoşani a remizat astăzi, scor 2-2 la Fălticeni cu formaţia Cetatea Suceava. Pentru gruparea botoşăneană au marcat Bogdan Ghiceanu şi Alex Vrabie.

După egalul de sâmbătă de la Bacău, FC Botoşani a reuşit astăzi o nouă remiză contra formaţiei Cetatea Suceava. Prima repriză nu a fost una foarte spectaculoasă dar în partea a doua ambele formaţii au făcut un joc spectaculos marcând câte două goluri.

Primii au deschis scorul botoşănenii prin atacantul Bogdan Ghiceanu (50) după care Cetatea Suceava a egalat prin Homneac (75). FC Botoşani a revenit în avantaj în minutul 81 când Alex Vrabie la învins pe goalkeeperul oaspeţilor dar în ultimul minut de prelungiri Homneac a readus egalitatea.

"A fost un antrenament bun. Sunt mulţumit de cum s-au angajat la efort băieţii. Mai sunt câteva lucruri de remediat în special în zona fundaşilor centrali. Rezultatul este injust pentru că noi le-am făcut cadou cele două goluri dar până la urmă jocul contează cel mai mult în astfel de meciuri. Mai avem o săptămână şi jumătate la dispoziţie în care să punem la punct problemele care mai sunt în jocul echipei", a spus Ştefan Apostol, antrenorul principal al FC Botoşani.  

FC Botoşani - Cherecheş – Such, Ţabără, Atudorei, Renţea – Bordeianu, Simion, Balaban, Porfireanu – Simao, Caragea. Au mai jucat: Afloarei, Ghiviziu, Marin, Vrabie, Ghiceanu, Boroştean şi Apostol 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite