Botoşani: 15 tone de furaje distruse de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: 15 tone de furaje distruse de flăcări
Botoşani: 15 tone de furaje distruse de flăcări

Pompierii Botoşăneni au intervenit ieri pentru stingerea a două incedii.

Primul incendiu a izbucnit la depozitul de furaje din comuna Vorniceni, puţin după ora 16.00. Când şi-a văzut gospodăria ameninţată de flăcări, proprietara a solicitat sprijinul pompierilor. Incendiul a fost stins după aproximativ două ore. Flăcările au distrus cca. 8 tone de furaje, pagube estimate de proprietară la 1.000 lei. Incendiul a fost provocat cel mai probabil de fiul proprietarei în vârsta de 7 ani care, profitând de neatenţia părinţilor, s-a jucat cu chibriturile lângă furaje.

Cel de-al doilea incediu s-a produs in comuna Rădăuţi Prut. Pentru stingerea acestuia au acţionat 5 pompieri timp de aproximativ 2 ore. Flăcările au distrus 7 tone de furaje, pagubele fiind estimate de proprietară la 800 lei.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a fost provocat cel mai probabil cu intenţie de o persoană necunoscută. Cazul a fost preluat de lucrătorii Postului de Poliţie Rădăuţi Prut care întreprind cercetări pentru identificarea autorului şi încadrarea juridical a faptei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite