Botoşani: A născut gemeni şi mai are 15 copii de crescut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: A născut gemeni şi mai are 15 copii de crescut
Botoşani: A născut gemeni şi mai are 15 copii de crescut

Leontina Iliuţă (39 ani) din localitatea Dochia- Broscăuţi a devenit ieri mamă pentru a 16-a oară. Cu alte 15 suflete de crescut acasă, femeia a născut gemeni. Prima s-a grăbit să vină pe

Leontina Iliuţă (39 ani) din localitatea Dochia- Broscăuţi a devenit ieri mamă pentru a 16-a oară. Cu alte 15 suflete de crescut acasă, femeia a născut gemeni. Prima s-a grăbit să vină pe lume o fetiţă de 1.450 de grame.
Frăţiorul ei, de 1.690 de grame, a „întârziat“ dat fiind faptul că era poziţionat transversal. Acesta a fost, de altfel, şi motivul pentru care medicii au decis ca femeia să nască prin cezariană.


17 copii crescuţi cu 500 lei


Gemenii i-au făcut mamei o surpriză. Cu 15 guri de hrănit şi fără un loc de muncă, Leontina Iliuţă nu şi-a mai dorit alţi copii. A aflat prea târziu că este gravidă şi nu a mai putut face întrerupere de sarcină. Femeia s-a gândit că, unde mănâncă 15 copii, va ma mânca şi al 16-lea. Abia pe masa de operaţii a aflat că va avea gemeni.

Nu mi-a venit să cred. Primul gând a fost ce le dau de mâncare“, a spus femeia. Leontina Iliuţă nu a lucrat niciodată, iar soţul ei mai munceşte cu ziua prin sat. Doar alocaţiile copiilor sunt venitul familiei. Cu toţii locuiesc într-o casă cu trei camere şi o bucătărie ridicată de primărie şi câştigă  500 lunar.

Acum băiatul cel mare a plecat la muncă în ţară şi ne mai ajută“, mărturiseşte Leontina Iliuţă. Chiar dacă îşi creşte copiii la limita sărăciei, mama eroină nu vrea să îi lase la orfelinat. Femeia speră că va primi un ajutor din partea autorităţilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite