Botoşani: peste 2250 pachete cu ţigări confiscate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: peste 2250 pachete cu ţigări confiscate
Botoşani: peste 2250 pachete cu ţigări confiscate

Poliţiştii Biroului de Poliţie Rurală împreună cu poliţiştii din comuna Unţeni au acţionat pe traseul Botoşani-Unţeni. CITEŞTE ŞI: Braşov: Ţigări de contrabandă, ascunse în sicrie!

Pe strada Petru Rareş din municipiul Botoşani au fost depistaţi doi tineri care transportau cu un autoturism 1.769 pachete cu ţigări de provenienţă Republica Moldova pentru care nu deţineau documente lagale de provenienţă sau de însoţire a mărfii. Ambele persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în cuantum a câte 3.000 lei, întreaga cantitate de ţigări identificată, evaluată la 7.500 lei, fiind confiscată.

Tot în cursul zilei de ieri poliţiştii Biroului de Poliţie Rurală Dorohoi au acţionat pe raza comunei Mihăileni, ocazie cu care au fost depistaţi trei bărbaţi ce transportau cantitatea totală de 530 pachete cu ţigări, de provenienţă Ucraina sau Republica Moldova, pentru care nu deţineau documente legale de provenienţă. Şi aceste persoane au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în cuantum a câte 3.000 lei, întreaga cantitate de ţigări fiind confiscată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite