Aflaţi când se deschide patinoarul din Botoşani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Temperaturile sunt, în continuare, crescute, dar cu toate acestea pregătirile pentru deschiderea patinoarului sunt în toi, deoarece iarna nu este foarte departe.

Serviciul Public de Administrare Baze Sportive şi Zone de Agrement va începe amenajarea patinoarului după data de 15 noiembrie, după cum arată site-ul botosaninews.ro. Eugen Ţurcanu, directorul SPABSZA, a declarat că în cazul în care temperaturile experioare vor scădea, patinoarul va deveni funcţional în ultima săptămână din luna noiembrie.

„Estimez că în weekend-ul din 24 noiembrie să-i dăm drumul, iar pe 1 decembrie instalaţia să fie pregătită la maximum. Voi veni şi anul acesta cu propunerea să continuăm programul «Ora de sport la patinoar» , pentru că anul trecut a avut un succes extraordinar. Au intrat peste 1500 de copii cu profesorul de educaţie fizică la patinoar“, a declarat Eugen Ţurcanu.

Tarifele vor fi menţinute la nivelul celor de anul trecut. Astfel, cine doreşte să patineze dimineaţa va plăti 5 lei pentru închiriatul patinelor şi alţi 5 lei pentru accesul la pationar, iar după ora 17.00 şi în weekend accesul la patinoar va fi 10 lei, plus 5 lei închiriatul patinelor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite