Botoşani: FOTOGALERIE: 50 de anchetatori, pe urmele fetiţei dispărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: FOTOGALERIE: 50 de anchetatori, pe urmele fetiţei dispărute
Botoşani: FOTOGALERIE: 50 de anchetatori, pe urmele fetiţei dispărute

O armată de oameni este mobilizată pentru căutarea Denisei, fetiţa din localitatea Cordăreni, dispărută vineri dimineaţă din curte. Sătenii  din localitatea Cordăreni  sunt convinşi că minora este moartă.

Citeşte şi:

Fetiţa din Cordăreni nu e de găsit

Mai bine de  o sută de oameni o caută la această oră pe Denisa. Poliţişti, jandarmi, voluntari şi săteni au întors satul pe dos în căutarea fetiţei de doi ani care a dispărut în urmă cu patru zile.,, Nu avem nici un indiciu deşi o căutăm de vineri,, a declarat cms. Manuela Ieremie, purtător de cuvânt IJP Botoşani.

Nici aparatul de termoviziune folosit pe timpul morţii, nici câinii antrenaţi special pentru asemenea misiuni nu i-au ajutat pe poliţişti. ,, A intrat în pământ, s-a dus la cer... Nu ştiu unde e copilul meu,, a spus Alina Suru, mama Denisei.

După patru zile de căutări, anchetorii fac legătură între acest caz de dispariţie şi cel de acum doi ani de la Săveni când  un băieţel de doi ani, Marian Iordache, din localitatea Hăneşti a fost răpit de concubinul mamei sale, ucis, mutilat şi aruncat într-o fântână de la marginea oraşului.

 ,, Aceste două cazuri seamănă izbitor. Sperăm până în ultima clipă că fetiţa trăieşte,, a mai spus purtătorul de cuvânt IJP Botoşani. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite