Un poliţist a lovit o tânără pe trecerea de pietoni şi a părăsit locul accidentului (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițistul a fugit de la locul accidentului
Polițistul a fugit de la locul accidentului

Poliţistul conducea maşina personală în momentul în care a acroşat-o pe botoşăneanca angajată legal în traversare.

Ora 11.40: Oamenii legii susţin că agentului Nicuşor Alexoaie i-au fost recoltate probe biologice pentru a stabili dacă a consumat băuturi alcoolice.  El rula cu viteză mică, motiv pentru care femeia pe care a lovit-o pe zebră s-a ales cu câteva zgârieturi superficiale.

Ora 11.25: Poliţistul care a produs accidentul se numeşte Nicuşor Alexoaie şi lucrează ca agent în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie din anul 2005. El conducea joi seară maşina personală, un BMW, dinspre strada strada George Enescu spre bulevardul Primăverii. „Accidentul a fost anunţat la 112 la ora 20.10. Agentul  s-a prezentat la Poliţie la ora 21.00 și a anunțat accidentul. S-a declanşat procedura cercetării prealabile şi a fost sesizată comisia de disciplină. Cercetarea se face pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului“, a declarat Daniela Darea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Botoşani.  

Ora 10.09: Accidentul a avut loc joi seara în zona Bulevardului Primăverii. Poliţistul ar fi lovit cu maşina o tânără în vârstă de aproximativ 30 de ani, după care a plecat, lăsând-o pe aceasta pe stradă.

Vom reveni cu amănunte.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite