Botoşani: „I-am spus să vină cu mine acasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: „I-am spus să vină cu mine acasă”
Botoşani: „I-am spus să vină cu mine acasă”

Constantin Atodiresei (17 ani) şi Marian Dimideschi (16 ani) au fost conduşi ieri pe ultimul drum de părinţi, fraţi, colegi, prieteni, dar şi de sute de necunoscuţi.

Constantin Atodiresei avea doar 17 ani. Era un tânăr cuminte, respectuos, muncitor şi extrem de sufletist spun cei care l-au cunoscut. Sâmbătă seară a plecat împreună cu mai mulţi prieteni la o discotecă din oraşul Flămânzi. Voia în acest mod să-şi ia rămas bun de la colegii săi, urmând ca în acestă săptămână să plece la muncă în Italia.

„Trebuia să plece împreună cu tatăl meu şi cu încă un vecin de aici, în Italia, la muncă. Mi-a spus şi mie să merg cu el şi eu nu am vrut pentru că mă simţeam rău, dar a insistat, iar în cele din urmă am mers. În discotecă mi s-a făcut şi mai tare rău şi i-am spus să vină cu mine acasă. El mi-a spus că mai stă puţin, că e ultima lui noapte când poate să se distreze alături de prieteni şi ulima a fost”, spune Vasile Atodiresei, fratele de 22 de ani al lui Constantin. 

Visul tânărului a fost spulberat într-o clipă de un şofer inconştient.  Constantin a lăsat doi părinţi impietriţi de durere şi cinci fraţi îndureraţi.  În urma sa nu au mai rămas decât amintirile şi lacrimile. „De ce a trebuit să plece aşa de tânăr? Trebuia să vină vineri la mine în Italia şi nu a mai apucat”, oftează şi Mihaela, sora cea mai mare a băiatului. Marian Dimideschi ar fi trebuit să împlinească 16 ani pe 5 septembrie. Tânărul a încheiat însă socotelile cu viaţa fără să-şi ia rămas bun de la părinţii şi de la cei doi fraţi ai săi. „Ar fi trebuit să treacă în clasa a X-a. Nici acum nu îmi vine să cred că nu mai este printre noi şi că nu o să îl mai văd nicidată”, plânge Ana, o colegă a băiatului.


Marian a avut cea mai groaznică moarte spun apropiaţii. „Am fost la morgă să îl identific, dar nu l-am recunoscut decât după culoarea părului”, îşi aminteşte cu groază Vasile Atodiresei. Sute de oameni, prieteni, colegi, cunoscuţi, dar şi străini i-au condus ieri pe cei doi adolescenţi  pe ultimul drum. Un sat întreg a plâns dispariaţia celor doi copii care abia au început să trăiască. La ieşirea din comuna Frumuşica, pe locul în care a avut loc accidentul, prietenii celor doi tineri ucişi au aprins lumânări şi au lăsat mesajul „Vă iubim şi nu vă vom uita niciodată”.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite