Zeci de procese intentate de doctoriţa cu şpaga de la pensii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liliana Teodoriu s-a judecat sau mai are încă litigii cu o sumedenie de persoane. Doctoriţa de la cabinetul de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP), care a fost arestată sub acuzaţia de luare de mită în formă continuată, este o obişnuită a instanţelor de judecată.

Potrivit portalului instanţelor de judecată din România, Liliana Teodoriu are înregistrate aproximativ 30 de dosare în care a dat în judecată mai pe toată lumea, de la şefi până la instituţii sau ministere. Cel mai vechi provine din 2004, când doctoriţa a dat în judecată CJP solicitând suplimentarea venitului salarial pe cartea de muncă, iar ultimul a fost înregistrat în anul 2011, mai exact în cursul lunii mai când la bară a fost chemat Ştefan Dodiţă actual director al instituţiei.

Citeşte şi:

Doctoriţa şpăgară a fost arestată (UPDATE) 

Pe numele acestuia Teodoriu a formulat şi o plângere penală pe 27 iunie, cu o zi înainte de a fi ridicată. „Sunt acuzat de săvârşirea acţiunii de abuz, neglijenţă în serviciu şi fals şi uz de fals. Plângerea ei care ca obiect neacordarea orelor suplimentare, aşa cum a vrut ea şi modificări în pontaje şi condica de prezenţă", a spus Dodiţă.

Pe cine a mai dat doctoriţa în judecată citiţi din ediţia tipărită Adevărul de astăzi.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite