Zăpada din Botoşani cărată cu mastodonţii de la Victor Construct la periferia oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forţe concertate ale Urban Serv, DSPSA, Conrec, Victor Construct, MBB au făcut să dispară nămeţii de pe străzile principale ca şi cum nu ar fi existat.

Zilele trecute, viceprimarul Florin Ghiorghiţă a programat un comandament de iarnă şi a făcut un plan de intervenţie astfel să se deszăpezească toate străzile principale din municipiu şi să se transporte zăpada la periferii în timp record. Potrivit edilului, „eforturile" acestei deszăpeziri vor însuma 150.000-200.000 de lei.

Cantitatea de zăpadă este transportată la groapa de gunoi, pe şoseaua veche de pe Sucevei şi în zona oborului.

Zăpada este cărată non-stop

Vezi imagini cu desfăşurările de forţe

„Cu cei de la MBB am început deszăpezirea pe Calea Naţională, de la E.ON până la Octav Onicescu. Astăzi dimineaţă, cei de la MBB au intrat şi pe strada Primăverii. Victor Construct lucrează pe strada Calea Naţională de la intersecţia cu Octav Onicescu până la intersecţia cu strada Griviţa. Cei de la Conrec lucrează de la intersecţia cu strada Griviţa până la strada Pod de Piatră. Imediat ce se vor curăţa de zăpadă aceste zone vom începe strada Marchian, strada Cuza Vodă, Griviţa, Împărat Traian, Bulevardul Mihai Eminescu, Octav Onicescu şi Sucevei" a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

UPDATE Cuciureanu este încarcerat la Penitenciarul Bacău

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite