Botoşani: Weekend plin de incendii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Weekend plin de incendii
Botoşani: Weekend plin de incendii

Pompierii botoşăneni au intervenit în ultimele 72 de ore, pentru stingerea a nouă incendii.

 Cel mai grav eveniment, soldat cu decesul unei persoane, s-a înregistrat în localitatea Ghireni, comuna Coţuşca, în noaptea de 22 spre 23 august 2009. În urma celor 9 evenimente cu foc au fost înregistrate pagube materiale în valoare de 39.000 lei. Prin acţiunea pompierilor au fost salvate bunuri în valoare de 685.000 lei.

Cel mai grav incendiu a fost anunţat prin telefonul de urgenţă 112. Au fost alertaţi pompierii Gărzii de Intervenţie Săveni. Aceştia au constatat că ardeau bunurile din interiorul celor trei camere ale locuinţei. Întrucât exista suspiciunea că proprietarul casei nu a ieşit din imobil în momentul izbucnirii incendiului pompierii au executat concomitent acţiuni de căutare a victimei şi de stingere a focului. Valentin S. în vârstă de 84 ani, a fost găsit decedat pe soba din bucătăria casei.

Incendiul a fost stins după aproximativ 4 ore cu sprijinul membrilor Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Coţuşca. Acesta a fost provocat chiar de proprietar care a adormit cu ţigara aprinsă. Incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere fapt ce a permis extinderea acestuia la întregul imobil.


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite