Vicele Ghiorghiţă foloseşte curentul Primăriei pentru a-şi ilumina ornamental vila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După principiul „cine împarte, parte îşi face", viceprimarul Florin Ghiorghiţă, cel care s-a ocupat în mod direct de iluminatul ornamental de sărbătorile de iarnă şi-a tras curent electric de la un stâlp public pentru a-şi alimenta ghirlandele montate pe vila unde locuieşte,  din cartierul Doboşari.

Pe toată perioada sărbătărilor de iarnă, ghirlandele de la vila viceprimarului au ars după programul iluminatului public din oraş, ceea ce a dat de bănuit vecinilor care locuiesc în zona respectivă. „ Eu am văzut că se aprindeau odată cu becul de pe stâlp şi se stingeau dimineaţă, când se oprea şi iluminatul public în tot oraşul. Am crezut că aşa este reglată isntalaţia, dar după aceea am aflat din cartier că s-a racordat la stâlpul de lângă casă",  ne-a spus Eugen V, unul dintre botoşănenii care locuiesc în zonă la casele de lângă ANL-uri.

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă (foto) vrea să se disculpe  mâine într-o conferinţă de presă

image

Viceprimarul recunoaşte că s-a recordat la stâlpul de iluminat public, însă nu vede nicio problemă că a făcut acest lucru. Mai mult, el susţine că vila în care locuieşte împreună cu soţia şi copilul este pe numele tatălui său şi că acesta ar fi încheiat un contract cu Primăria pentru a racorda instalaţia ornamentală la reţeaua de iluminat public a oraşului.  „Este o prostie să scrieţi de lucrul ăsta. Recunosc că am luat curent de la stâlpul de iluminat, dar acest lucru a fost făcut în baza unui contract încheiat legal cu Primăria. Este casa tatălui meu şi contractul a fost făcut pe numele lui. Tot tatăl meu a plătit factura la curent şi nici nu ştiu de câţi bani este vorba. Ghirlandele sunt ale mele şi nu văd nicio problemă dacă sunt alimentate de la un stâlp de iluminat public , dacă totul este făcut legal.  O să fac o coferinţă de presă şi o să explic totul după ce iau actele de la tatăl meu",   a explicat viceprimarul Florin Ghiorghiţă. Viceprimarul a spus că şi-a dat ghirlandele jos de pe casă însă ar fi bucuros dacă de srăbători toţi botoşănenii şi-ar orna casele aşa cum a făcut el.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite