Botoşani: Concurs de desene pentru copii la „Vasilache“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Concurs de desene pentru copii la „Vasilache“
Botoşani: Concurs de desene pentru copii la „Vasilache“

CITEŞTE ŞI: Curs de origami, în aer liber / FOTOGALERIE Micuţii din Botoşani pot trimite până duminică desenele realizate după vizionarea spectacolului de săptămâna trecută,

CITEŞTE ŞI:

Micuţii din Botoşani pot trimite până duminică desenele realizate după vizionarea spectacolului de săptămâna trecută, „Cum a ajuns Kaştanka artistă de circ“.  Cele mai bune lucrări vor fi premiate şi expuse în cadrul concursului „Desenează spectacolul“, organizat de conducerea Teatrului de Păpuşi „Vasilache“. Timp de o săptămână, desenele cele mai reuşite vor fi postate în holul insituţiei, iar câştigătorii vor primi un talon cu care vor avea acces gratuit la spaţiul de joacă pentru copii de la Kids Cafe.


,,Este posibil ca unii dintre micuţii desenatori să ajungă scenografi de teatru sau constructori de păpuşi. Trebuie încurajaţi să-şi folosească imaginaţia, să creeze şi să se exprime în cel mai frumos mod, prin desen“, spune Mihaela Nistorică ,director adjunct la „Vasilache“. Concursul a fost demarat în urmă cu o lună şi se bucură deja de un real succes în rândul copiilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite