Botoşani: Varianta răpirii sau vânzării Denisei este tot mai plauzibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Varianta răpirii sau vânzării Denisei este tot mai plauzibilă
Botoşani: Varianta răpirii sau vânzării Denisei este tot mai plauzibilă

Pentru că timp de cinci zile nu au găsit niciun indiciu cu privire la decesul copilului de doi ani dispărut vineri dimineaţă din satul Cordăreni, poliţiştii iau în calcul varianta răpirii sau a înstrăinării.

Ipoteza răpirii sau vânzării copilului de doi ani din Cordăreni este confirmată de către anchetatori. Aceşti spun că în momentul de faţă şansele ca fetiţa să fie în viaţă dar să fi fost vândută sau răpită sunt de 50%.

„Zvonuri sunt multe dar noi trebuie să facem verificări. Luăm în calcul absolut toate variantele inclusiv cea a răpirii sau înstrinării copilului. Avem un cerc de suspecţi şi verificăm toate persoanele care au trecut prin Cordăreni în cursul zilei de vineri. Astăzi o grupă de poliţişti, jandarmi şi voluntari vor relua căutările şi urmează să aducem câini specializaţi în descoperirea de cadavre”, a spus Viorel Şerbănoiu, şeful IPJ Botoşani.

Mama şi mătuşa copilului vor fi supuse unor noi teste


În cursul zilei de mâine, membrii familiei Suru vor fi testaţi din nou de către psihologi iar unii dintre ei vor fi supuşi testului poligraf. „Este un caz special în care familia nu ne ajută absolut deloc. Au mai fost cazuri de dispariţii dar părinţii veneau şi se interesau. În acest caz familia arată un dezinteres. De aceea ei sunt suspecţii numărul unu în acest caz. Ei vor fi supuşi unor noi teste ale psihologilor şi chiar cu poligraful”, a adăugat şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite