Vară în paşi de salsa la Casa Tineretului din Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Culturală „Arlechin“ a deschis o şcoală de dans pentru botoşănenii de toate vârstele. Şase antrenori autorizaţi le stau la dispoziţie cursan-ţilor care pot învăţa noi paşi şi se pot distra pe cinste în ringul de dans.

 Asociaţia Culturală „Arlechin“ este cea mai veche instituţie artistică din Botoşani şi funcţionează de 17 ani. Pe lângă teatru, muzică, cursuri de pantomimă şi modelling, asociaţia organizează şi cursuri de dans modern şi de societate pentru toate vârstele. Clubul este deschis în incinta Casei Tineretului din municipiu şi are două săli de antrenament cu o capacitate de 60 de locuri.
150 de copii şi adulţi frecventează acum cursurile de dans sportiv standard şi latino. Abonamentul lunar este 50 de lei pentru opt şedinţe, iar cursanţii îşi pot alege zilele în care vor să se antreneze cu cei şase instructori.


Experţi în două luni


„Copiii care fac parte din organizaţie beneficiază de cursuri gratuite de dans. Ceilalţi se pot înscrie şi pot opta pentru ce grupă doresc. Înscrierile încep de la vârsta de patru ani“, a declarat Flauvius Damian, preşedintele Asociaţiei Culturale „Arlechin“ Botoşani. Cursurile de dans sportiv sunt o alegere bună şi pentru pensionarii care vor să îşi umple timpul în mod plăcut. Botoşănenii pot opta pentru dans modern-contemporan, oriental, irlandez, popular, de relaxare sau chiar dansuri africane şi aerobice.

În acest sezon, salsa are mare căutare. „Adulţii vor să înveţe valsul vienez şi tango, iar tinerii preferă salsa, dar şi ritmurile latino. Indiferent de opţiune, garantăm cursanţilor că în două luni vor stăpâni tainele dansului“, a mai spus preşedintele Asociaţiei Culturale „Arlechin“. Cursurile se organizează pe serii de câte două grupe de avansaţi şi începători şi au loc de două ori pe săptămână. Înscrierile se fac zilnic între orele 16.00-22.00, la sediul clubului. Doritorii trebuie doar să iubească dansul, să fie dispuşi la efort şi să se îmbrace cât mai lejer. Primele şedinţe vor începe cu exerciţii de încălzire şi o scurtă prezentare a stilurilor de dans, astfel ca perechile să se decidă asupra ritmului care li se potriveşte.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite