Vămile cu Republica Moldova sunt deschise traficului la Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vama Rădăuţi Prut
Vama Rădăuţi Prut

Măsura a fost luată întrucât prin aceste puncte nu trec vehicule de mare tonaj şi, până acum, nu sunt probleme din cauza zăpezii. Celelalte vămi cu Republica Moldova sunt închise. 

Vamile Albiţa, Oancea şi Galaţi sunt închise pe ambele sensuri din cauza zăpezilor . Măsura a fost luată şi pentru a evita blocarea traficului în sudul ţării pe fondul intrării în ţară a vehiculelor de mare tonaj.

Dată fiind impunerea acestor restricţii la frontiera de est este de aşteptat ca traficul să crească prin punctele de trecere a frontierei de la Stânca Costeşti şi Rădăuţi Prut, din judeţul Botoşani, în următoarea perioadă. 

„ Vămile cu Republica Moldova din judeţul Botoşani rămân deschise. Iniţial s-a luat în discuţie şi închiderea acestor puncte dar s-a renunţat ulterior întrucât nu sunt probleme din cauza zăpezii şi se poate circula. În plus, traficul vehiculelor de mare tonaj este interzis prin aceste puncte întrucât nu beneficiem de aparatura necesară pentru controlarea lor", a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt IJPF Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite