Vama Stânca vrea să scape de eticheta CORUPŢIE prin demiterea şoferului arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contractul de muncă al lui Andrei Corneschi va fi suspendat. După finalizarea anchetei, şoferul vămii va fi dat dat afară pentru că a stricat imaginea instituţiei.

 Andrei Corneschi( 39 ani) este angajat al vămii Stânca Costeşti din anul 1996 pe post de şofer. Sarcina sa era să întreţină cele trei maşini ale vămii şi să transporte vameşii navetişti de la Botoşani la biroul Vamal Stânca, susţin superiorii. „ Nu ne-a creat vreodată probleme şi nu a fost sancţionat. Ceea ce a făcut acum îl va costa locul de muncă", a spus Ionel Ungureanu, şeful Biroului Vamal Stânca Costeşti.

FOTO+VIDEO Vameşii implicaţi în contrabandă, reţinuţi de DIICOT. Vezi imagini de la percheziţii!

Momentan, contractul de muncă va fi suspendat pe perioada cât Corneschi se află în arest preventiv. Indiferent de concluziile anchetei, şoferul va fi dat afară pentru că a stricat imaginea instituţiei.

Citeşte şi:  

Vameş botoşănean arestat la Suceava pentru 29 de zile

FOTO- VIDEO Capturi impresionante, ridicate de la casele vameşilor de la Stânca

Şeful vămii Stânca Costeşti este uimit de tupeul şi inconştienţa subordonatului său. „ Prin fişa postului, Corneschi trebuia să transporte vameşii la Stânca din Botoşani , nu să care ţigări de contrabandă", a spus Ionel Ungureanu, şeful Biroului Vamal Stânca Costeşti care va trebui să răspundă în faţa superiorilor săi cu privire la cele petrecute în vamă.

Mai citeşte:

 Vameşi duşi în cătuşe la arestare

FOTO Unii s-au şi distrat la percheziţii. Vezi cum!

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite