Utilajele de deszăpezire au ajuns şi în cartiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii localnici au ieşit cu ATV-ul printre blocuri
Unii localnici au ieşit cu ATV-ul printre blocuri

Societatea care se ocupă cu deszăpezirea în municipiul Botoşani nu s-a ocupat până în prezent decât de principalele artere din oraş. Cele 16 utilaje au acţionat numai în zonele de pantă de la intrările în municipiu şi abia de aseară au intrat şi în cartiere. „Este bătaie de joc. Stăm de trei zile în zăpadă. În fiecare seară au ieşit vecinii şi au dat zăpada de pe alei şi au încercat să deblocheze parcarea. Aseară

Conducerea Urban Serv şi edilii sunt mulţumiţi de cum au decurs până în prezent lucrările de deszăpezire, deşi botoşănenii stau în continuare cu maşinile blocate în parcări. Nici trotuarele nu au beneficiat de atenţia societăţii Urban Serv. „Nu plătesc botoşănenii atâta impozit pentru a angaja noi 300 de oameni care să cureţe trotuarele“, a declarat Gheorghe Pricopi, directorul  societăţii.


„Câţi dintre noi au pus mâna pe o lopată să meargă să cureţe în faţa scării lui sau unde îşi ţine maşina? Eu prea puţini am văzut să facă lucrul acesta, dar ei aşteaptă ca, de la 80 sau 150 de oameni cât are Primăria, să le facă treburile. Atunci o să circule mult timp în condiţiile astea“, a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă. Pentru a nu avea neplăceri în trafic, botoşănenii sunt sfătuiţi de către edil să mai circule şi cu mijloacele de transport în comun. 


Urban Serv acţionează pe arterele din oraş cu 16 utilaje în trei schimburi. La orele dimineţii, acţiunile de deszăpezire sunt încetate pentru câteva ore deoarece muncitorii trebuie să se ocupe şi de colectarea gunoiului din municipiu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite