Botoşani: O familie din Vorona a murit în accidentul din Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: O familie din Vorona a murit în accidentul din Ungaria
Botoşani: O familie din Vorona a murit în accidentul din Ungaria

În autoturismul care s-a izbit într-un camion în localitatea Szeged se afla şi o familie din comuna Vorona.  Alexandru, Mihaela şi Florin Ivancov se întorceau din Spania pentru a-şi petrece vacanţa alături de familie

Trei din cele cinci victime ale accidentului petrecut luni, în localitatea Szeged din Ungaria sunt din comuna Vorona, judeţul Botoşani. Familia Ivancov veanea din Spania, pentru a participa la Zilele comunei Vorona. „Sâmbătă la noi în comună este hram. Ei veneau acasă să se bucure de această sărbătoare şi să îşi petreacă vacanţa alături de familie.

Ştiu că în maşină în afară de familia Ivancov se mai afla şi fratele doamnei care era din Buzău”, a precizat Aurel Ştefan, primarul comunei Vorona. Drumul lor le-a fost însă brusc întrerupt  după ce şoferul autoturismului, care era din Dâmboviţa, în care se aflau cei cinci români a intrat într-o depăşire şi s-a izbit violent de un camion, înmatriculat în România, care circula regulamentar.  Alexandru, băiatul în vârstă de 11 ani, Mihaela de 32 de ani şi Florin în vârstă de 36 de ani au murit pe loc. 

 La fel şi ceilalţi doi pasageri din autoturism.  „Este o dramă imensă. M-am întâlnit cu tatăl băiatului care era foarte abătut pentru că aflase că fiul său a avut un accident dar ştia că este în spital. A primit vestea şi este foarte afectat.  Copiii i-au plecat să muncească, să traiască mai bine şi iată cum s-au întors”, mai spune Aurel Ştefan.

Cei care au dat teribila veste familiei au fost angajaţii Serviciului de Paşapoarte. „ Aceştia au  înştiinţat familia şi au completat un proces verbal în care familia îşi exprimă dorinţa de a-i repatria, documentele fiind deja transmise către Ministerul Afacerii Externe.  După ce Ambasada Ungariei va lua la cunoştinţă dorinţa părinţilor se va demara procedura de repatriere”, a specificat Radu Doruleţ, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite