FOTO Ce străzi să eviţi în Botoşani din cauza gropilor apărute după iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gropile dau dureri de cap şoferilor
Gropile dau dureri de cap şoferilor

Şoferii sunt nevoiţi să facă slalom printre craterele apărute ca după topirea zăpezii. Pentru astuparea craterelor Primăria a alocat 5 milioane de lei.

Multe  străzi sunt pline de gropi care scot şoferii din minţi şi aşa prea grăbiţi să mai cedeze trecerea acolo unde se îngustează o bandă din cauza unui crater. 

O astfel de stradă este Nicolae Iorga şi aşa destul de îngustă, unde pe una dintre benzi, materialul antiderapant a ros asfaltul şi a lăsat descoperite câteva gropi destul de adânci.

Gropi care tuaca nervii

Municipalitatea a luat în calcul acest inconvenient şi intenţionează să intervină chiar şi pe străzi unde ani de zile nu s-a asfaltat. Pentru a astupa găurile din asfalt, municipalitatea a alocat pentru anul 2012, la capitolul reparaţii străzi, circa 5 milioane de lei.

„Cel puţin pe străzile unde asfaltul este îmbătrânit cu siguranţă vor apărea gropi şi în fiecare an s-a întâmplat acelaşi lucru. Pentru reparaţiile străzilor, anul acesta avem 50 de miliarde. Anul trecut am plecat cu 40 de miliarde şi ne-am întins la aproape 60. În timpul anului se fac rectificări în funcţie de necesar", a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Gropi care toaca nervii soferilor

O femeie din Săveni impresionează cu mărţişoare din argilă, plasă folosită la tencuieli

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite