Unde pot merge botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Idila cu dadaca mea
Idila cu dadaca mea

O comedie extrem de actuală spune cu mult farmec o poveste de dragoste născută între doi oameni complet diferiţi.

Când Sandy (Catherine Zeta Jones) descoperă că soţul său este infidel, decide să-şi ia copiii şi să-l părăsească. La 40 de ani, mamă singură a doi copii, pleacă la New York pentru a începe o viaţă nouă. Găseşte locul de muncă mult visat, dar realizează cât de dificilă îi va fi tranziţia spre statutul de femeie cu carieră şi este nevoită să apeleze la serviciile unei bone, Aram (Justin Bartha), un tânăr de 25 de ani. Filmul poate fi urmărit cu doar 6 lei.

Concert de excepţie la Filarmonică 
Melomanii sunt aşteptaţi în această seară la Filarmonica Botoşani. După ora 18.30 botoşănenii vor putea urmări un concert simfonic sub bagheta dirijorului Ilarion Ionescu-Galaţi, cu participarea violoncelistului Octavian Alin Lup. Pentru a urmări acest concert botoşănenii vor trebui să plătească 10 lei pentru un loc în sală şi 11 lei pentru cele de la lojă. Născut la Iaşi, Ilarion Ionescu-Galaţi a fost distins, ca violonist, cu Premiul I la Concursul „George Enescu“, ediţia din 1960. De asemenea, a cântat ca solist în numeroase orchestre din ţară, parcurgând mare parte din repertoriul specific.

Seară dansantă la Enjoy Pub
Botoşănenii care vor să se distreze în acest sfârşit de săptămână sunt aşteptaţi la Enjoy Pub. Atmosfera va fi întreţinută cu muzică din toate timpurile şi băutură la discreţie. Pentru ca distracţia să-şi menţină ritmul, din local nu va lipsi DJ-ul, iar pasionaţii de dans îşi vor putea arăta abilităţile pe ring până târziu în noapte. Cei care vor să fie siguri că vor avea locuri în pub pot face rezervări la numărul de telefon 0745.406.841. Intrarea este liberă, iar organizatorii promit că din program nu vor lipsi surprizele şi competiţiile cu premii.

Concurs „Miss Preuniversitaria“ 
În această seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor, elevii Liceului „Grigore Antipa“ din Botoşani o vor alege pe cea mai frumoasă fată. Concursul „Miss Preuniversitaria“ va începe la ora 18.00 şi se va putea intra cu bilet sau invitaţie.

Artişti pentru o seară
Sâmbătă, după ora 21.00, botoşănenii au ocazia să fie artişti pentru o seară. Clubul Up Caffe, situat în centul oraşului, îi aşteaptă pe botoşănenii interesaţi de karaoke să-şi impresioneze prietenii interpretând melodii celebre.

Expoziţie de haine din piele 
Botoşănenii îşi pot schimba garderoba. În holul Casei de Cultură a Sindicatelor, producători de haine din piele din toată ţară au deschis o expoziţie cu vânzare, în care este prezentată colecţia de primăvară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite