Unde pot merge botoşănenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul „Mihai Eminescu“ şi Asociaţia Culturală „Amfiteatru - 2006“ vă invită duminică, la orele 18.00, la premiera spectacolului „Ursul”, de A.P. Cehov, în scenografia lui Mihai Pastramagiu.

Proiectul este coordonat de Mihai Donţu, iar spectacolul va avea loc în Sala Atelier. Mihai Donţu nu se află la prima experienţă regizorală în teatrul botoşănean. În 1999, Mihai Donţu a obţinut Premiul pentru cea mai bună interpretare masculină pentru rolul din spectacolul „Ursul“. Din distribuţie fac parte Bogdan Muncaciu, Crenola Muncaciu şi Radu Dragoş.

Comedie spumoasă la Cinema Unirea
 „Fraţii Blom“ pun la cale o ultimă lovitură înainte de a trece de partea legii. Cei doi escroci îşi aleg drept victimă o milionară excentrică a cărei reşedinţă este plină de bunuri de valoare. Pentru a reuşi în cea mai importantă lovitură a carierei lor, cei doi fraţi apelează şi la o specialistă în explozibili poreclită „Bang Bang“ şi la un coleg certat cu legea, care se recomandă „Belgianul“. Planul de a o jefui pe Penelope îi poartă pe cei patru tâlhari prin toata Europa. Cei care vor să afle cum se încheie aventura celor patru pot vedea filmul la orele 15.00 şi 19.00. 

Paintball cu prietenii în pădurea Baisa
Botoşănenii pot juca paintball în poligonul amenajat la opt kilometri de municipiul Botoşani, în pădurea Baisa. Cei care vor să facă mişcare pot profita de vremea caldă pentru această perioadă. Echipele de joc pot alege între mai multe scenarii: de la capturarea unei tabere, găsirea unui obiect, recuperarea unui prizoner, şi până la ultimul om în viaţă. Preţul unui joc variază între 15 şi 80 de lei, iar pachetul cuprinde armele, masca, costumul de camuflaj şi asistenţa tehnică.

Astăzi

„Nu ne lua în seamă“ la cinema
ll Botoşănenii pot urmări la Cinema Unirea povestea lui Stefano, un chitarist care este depăşit de problemele grupului său rock şi se întoarce acasă, în sânul bogatei sale familii din Rimini. Biletul de intrare costă 6 lei.

Sâmbătă
Vernisaj la galeriile de artă

Vernisajul expoziţiei „Salonul cu prieteni“ este programat mâine, la ora 12.00, la Galeriile de artă „Ştefan Luchian“. Lucrările sunt semnate de Cătălina Ciobotaru, artistă aflată la prima expoziţie personală.

Duminică
Petrecere în Club Class

Tinerii sunt invitaţi, duminică seară, la petrecerea din Clubul Class. Seara va fi întreţinută de mai mulţi DJ, în vogă în Botoşani. Organizatorii promit că nu vor lipsi animatoarele şi nici invitaţii speciali. Biletul costă 10 lei.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite