Unde merg botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de film nu trebuie să rateze „Sus, în aer“, o comedie cu George Clooney, care ruleză la Cinema Unirea. Ryan Bingham lucrează ca expert în resurse umane la o companie de consultanţă din Omaha-Nebraska.

Ryan călătoreşte cu avionul din oraş în oraş pentru a-i anunţa pe salariaţi că sunt concediaţi, dar îşi doreşte să ajungă la 10 milioane de mile de zbor. Planurile lui sunt compromise atunci când şeful său o angajează pe tânara Natalie Keener, care propune reducerea cheltuielilor. Filmul poate fi vizionat de la orele 15.00, 17.00 şi 19.00. Biletul costă 6 lei.

Vizite în Grădina de Vară
Cei care vor să urmărească un spectacol în aer liber vor putea face acest lucru începând de mâine, când Tetraul „Mihai Eminescu“ va inaugura Grădina de Vară. Începand cu ora 21.00, la Gradina de Vară a teatrului va fi pus în scenă spectacolul „Ursu“, de  A.P. Cehov, un proiect coordonat de Mihai Donţu. Piesa este o interpretare comică şi tristă deopotrivă a unor mentalităţi şi sentimente care au dăinuit neschimbate în natura umană. Eternul feminin, dar şi cel masculin sunt creionate cu talent de actorii Bogdan Muncaciu, Crenola Muncaciu şi Radu Dragoş, într-o scenografie care poartă semnătura lui Mihai Pastramagiu. Preţul unui bilet este 10 lei.

Monedele lumii la Biblioteca Judeţeană
Pasionaţii de numismatică sunt invitaţi să vadă o colecţie donată Bibliotecii Judeţene de canadianul de origine botoşăneană Vania Atudorei. Vizitatorii vor putea admira la Cabinetul de Numismatică şi Filatelie o serie de piese culese de profesorul Atudorei, atât de pe teritoriul Canadei, cât şi în călătoriile făcute în SUA, Franţa şi Cuba. Aici se evidenţiază planşeta „Know Your States“, pe care sunt aplicate monedele aferente fiecărui stat din componenţa SUA, colecţia de cenţi şi dolari canadieni „Olympic and Paralympic Winter Games“, dar şi setul de monede cubaneze.

Mâine
Fitness la Sala Polivalentă
Botoşănenii care ţin la condiţia fizică pot face fitness la Sala Polivalentă. Aici au aparatură de ultimă generaţie. Două ore de mişcare costă 10 lei. Sala este deschisă zilnic între orele 8.00 şi 22.00.

Duminică 
Mănânci cât poţi cu 18 lei 
Gurmanzii sunt aşteptaţi duminică să arate cât pot mânca pe timp de criză. Pentru 18 lei, un local din Centru oferă o gamă diversificată de produse culinare şi deserturi. Oferta este valabilă între orele 12.00 şi 15.00.

Mâine
Plimbări cu barca pe lac   
Baza de agremenent de pe lacul din Parcul „Mihai Eminescu“ s-a redeschis. Copiii şi adulţii sunt aşteptaţi să facă plimbări cu barca şi hidrobicicleta. Tariful pentru jumătate de oră de distracţie este 12 lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite