Unde merg botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instrumentiştii Filarmonicii de Stat Botoşani
Instrumentiştii Filarmonicii de Stat Botoşani

În această seară, instrumentiştii Filarmonicii de Stat Botoşani vor susţine un concert de excepţie pe scena Casei Sindicatelor, sub bagheta dirijorului Nicolae Ursu. Din program fac parte lucrări de Ludwig van Beethoven pentru pian şi orchestră.

Invitaţii serii vor fi Alexandru Cătălin Stănescu la pian, Amalia Gîscă la vioară şi Ciprian Gherman la trompetă. În partea a doua a concertului, melomanii sunt invitaţi la o suită de melodii lăutăreşti pentru vioară şi orchestră, semnate de Sarasate. Seara se va încheia cu un concert pentru trompetă şi orchestră.

Sâmbătă   
„Linia“, la Cinema Unirea
Cinefilii sunt aşteptaţi la Cinematograful Unirea unde va rula thrillerul „Linia“, o poveste cu un poliţist şi un criminal, în care trădarea nu are limite. Filmul începe la ora 19.00, iar preţul unui bilet este 6 lei.

Vineri 
Concurs de karaoke la Up
Cei care doresc să-şi etaleze calităţile vocale sunt aşteptaţi diseară în clubul Up Cafe, deschis pe strada Teatrului. Concurenţii au de ales dintre 30 de piese din repertoriul naţional şi internaţional.

Duminică
„Fluturii“, pe scena teatrului
Actorii Teatrului „Mihai Eminescu“ vor pune în scenă duminică seară, de la ora 19.00, spectacolul „Fluturii“, în regia lui Vlad Cepoi. Spectacolul este despre puterea dragostei şi marile neîmpliniri. Preţul unui bilet este 10 lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite