Unde merg botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mărţişoare din deşeuri
Mărţişoare din deşeuri

 Elevii Şcolii nr. 6 din Botoşani au realizat mici opere de artă din ceea ce aruncă alţii la coş. Resturi din paste făinoase, bucăţi de textile, plastic, mac, seminţe, nasturi vechi, resturi de creioane, hârtie, plante uscate s-au transformat în mărţişoare în mâinile copiilor.

Podoabele vestitoare ale primăverii au fost expuse spre vânzare la Muzeul Judeţean şi costă între 2 şi 3 lei. Tot în holul muzeului sunt expuse şi felicitări realizate din deşeuri, cu diferite mesaje de 1 şi 8 Martie. Muzeul este deschis până la ora 14.00.

Cursuri de dans la sala de sport a Şcolii nr. 7
Iubitorii de dans îşi pot petrece timpul liber perfecţionându-şi deprinderile artistice la Clubul Pro Dance din Botoşani. Cei care vor să înveţe mai multe despre arta dansului sunt aşteptaţi, atât sâmbătă, cât şi duminică, între orele 12.00 şi 15.00. Ei pot alege stilul care li se potriveşte deoarece în cadrul clubului se predau lecţii de vals, tango, quickstep, samba, rumba, cha-cha, passo doble, jive, merenque şi salsa. Înscrieri se pot face la numărul de telefon 0742.136.349. Pentru 50 de lei pe lună, de serviciile profesorului de dans Dicu Constantin pot beneficia copiii de peste şase ani, adolescenţii şi adulţii. 

Desene în concurs la Teatrul „Vasilache“
Copiii sunt aşteptaţi începând de duminică să-şi pună creativitatea în valoare la concursul „Desenează spectacolul“ lansat şi găzduit de Teatrul „Vasilache“. Micuţii care vizionează piesa „Desen Animat“, difuzată de dimineaţă sunt invitaţi să pună pe hârtie ce au înţeles. Desenele vor putea fi realizate şi în cursul săptămânii viitoare. Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi la sfârşitul săptămânii viitoare. Cei mai talentaţi copii vor primi drept premiu câte un talon gratuit pentru trei ore de joacă într-unul dintre kidsland-urile. Cele mai bune creaţii vor fi expuse în holul teatrului.

Sâmbătă
Competiţie între cluburi
Cluburile din Botoşani se întrec mâine în petreceri. Tinerii cu chef de distracţie sunt aşteptaţi după ora 22.00 să testeze muzica pe ringurile de dans din cluburile Koma, Class sau City Central. Intrarea este liberă.

În weekend
Paranormal la Cinema Unirea
Filmul „Activitate paranormală“ va fi difuzat în acest weekend la Cinema Unirea. Pelicula, un horror realizat cu o cameră de filmat pentru amatori, rulează zilnic de la ora 19.00.  Un bilet costă 6 lei.

Diseară
Concert la Casa Sindicatelor
Instrumentiştii Filarmonicii de Stat Botoşani susţin diseară un concert dirijat de Nicolae Ursu. Din program fac parte suite de Enescu, Chopin şi Brahms. Concertul are loc la Casa Sindicatelor, de la ora 18.30. Un bilet costă 10 lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite