Unde merg botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actori de la Teatrul „Eminescu“
Actori de la Teatrul „Eminescu“

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi sâmbătă seară la piesa „Fluturii“, care se joacă la Teatrul „Mihai Eminescu“. Spectacolul va începe la ora 18.00, iar preţul unui bilet de intrare este 10 lei.

Muzică populară la Casa Sindicatelor 
Orchestra „Doina Moldovei“ îi invită sâmbătă pe cetăţeni la un spectacol de folclor în memoria artistului Ion Dolănescu, la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani. Cântăreţii Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu vor aduce muzica populară în sufletul botoşănenilor. Spectacolul începe la ora 18.00, iar tariful pentru cei care vor să ia parte la acest eveniment este 25 de lei. Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani. Iubitorii de muzică îi vor mai putea asculta pe Laurenţiu Leonte şi Carmen Blejan.

Şedinţe de fitness la Sala Polivalentă 
Botoşănenii care vor să facă mişcare sunt aşteptaţi la sfârşitul săptămânii la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, de pe bulevardul Mihai Eminescu din municipiu. Aici, doritorii au la dispoziţie aparatură de ultimă generaţie pentru a se antrena. Botoşănenii trebuie să plătească 10 lei pentru două ore de fitness. De dotările sălii pot beneficia atât femeile, cât şi bărbaţii. Cei care vor să profite de toate dotările oferite de Sala Polivalentă, sunt aşteptaţi zilnic între orele 8.00 şi 22.00.

Tenis de masă în Clubul Shogun
Iubitorii de tenis de masă au ocazia să se relaxeze în weekend practicând ping-pong. Astfel, botoşănenii care doresc să-şi petreacă timpul într-un mod plăcut pot alege Clubul Shogun. Aici, pentru 10 lei, tinerii pot închiria o masă de tenis şi se pot bucura timp de o oră de sportul preferat în compania prietenilor. Pasionaţii de acest sport, care vor să petreacă mai mult de trei ore la tenis de masă pot profita de oferta localului, care oferă reduceri pentru clienţii fideli. Clubul este deschis zilnic între orele 8.00-20.00.

Diseară
Petrecere cu karaoke
Vineri seară, după ora 21.00, botoşănenii sunt invitaţi să facă karaoke la Up Caffe. Intrarea la localul situat în centrul oraşului este liberă. Invitaţii vor avea la dispoziţie sute de hituri româneşti şi străine.

Vineri
Concert la Filarmonică
Iubitorii de muzică sunt aşteptaţi diseară, de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Artiştii de la Filarmonica Botoşani vor susţine un concert de pian excepţional, în interpretarea Simonei Strungaru.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite