Unde merg botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii botoşăneni, în timpul repetiţiilor pentru spectacol
Actorii botoşăneni, în timpul repetiţiilor pentru spectacol

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu“ pun în scenă astăzi, de la ora 18.00, spectacolul „Make love not war“. Piesa este regizată de Adi Cărăuleanu şi vrea să exemplifice artistic conceptele de bine şi rău, iubire şi ură, frumos şi urât.

Mâine
Karaoke alături de prieteni
Botoşănenii au ocazia să-şi etaleze talentul muzical la clubul Up Cafe, în cadrul unui show karaoke. Administratorii spun că petrecerea se va încinge mâine seară, după ora 21.00, pentru cei care vin să se distreze cu prietenii. 

De mâine
Cursuri de dans pentru copii
Asociaţia Culturală „Arlechin“ organizează cursuri de dans şi pantonimă pentru copii care vor să facă o carieră în domeniu. Cei mici pot să se înscrie de mâine, între orele 10.00 şi 13.00, la Casa Tineretului din Botoşani.

Duminică
Concurs de desen la „Vasilache“
Teatrul „Vasilache“ îi aşteaptă pe cei mici să participe la concursul „Desenează spectacolul“. Copiii trebuie să exprime în culori spectacolul care a avut loc săptămâna trecută. Câştigătorii primesc tichete pentru Tratoria Kids.

Actorii de la „Eminescu“ ne invită să iubim 
Actorii Teatrului „Mihai Eminescu“ pun în scenă astăzi, de la ora 18.00, spectacolul „Make love not war“. Piesa este regizată de Adi Cărăuleanu şi vrea să exemplifice artistic conceptele de bine şi rău, iubire şi ură, frumos şi urât. Ideea spectacolului se bazează pe cultul şarpelui, cel care iniţiază oamenii în tainele Universului, dar şi în Răul Suprem. Piesa este o adaptare a textelor dramaturgilor Matei Vişniec şi Dumitru Solomon. Joacă, printre alţii, actorii Ana Maria Cazacu, Ioan Creţescu şi Andreea Moţcu. Un bilet costă 10 lei.

Lupte cu bile colorate în pădure la Baisa
Iubitorii de paintball au ocazia să îşi demonstreze aptitudinile în poligonul amenajat la opt kilometri de municipiul Botoşani, în pădurea Baisa. Administratorii pun la dispoziţia jucătorilor mai multe scenarii, printre care recuperarea unui prizonier, găsirea unui obiect pierdut, dar şi apărarea sau capturarea taberei. Organizatorii spun că senzaţia de frig este, de regulă, „adormită“ cu adrenalină. Preţul variază între 15 şi 80 de lei, în funcţie de numărul bilelor cu vopsea închiriate.

Aerobic pe arcuri, cu mişcări de cangur
Botoşănencele care simt nevoia să facă mişcare pot încerca noul concept de aerobic, promovat drept „kangoo jumps“. Instructorii sălii deschise în Botoşani spun că metoda este mult mai eficientă în arderea caloriilor decât cele clasice. Practicanţii poartă pantofi speciali, care antrenează musculatura şi care exersează toate grupele de muşchi. O oră de mişcare garantează un plus de tonifiere a organismului într-un mod amuzant. Închirierea pantofilor costă 20 de lei pentru fiecare şedinţă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite