Botoşani: Unde pot merge botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Unde pot merge botoşănenii în weekend?
Botoşani: Unde pot merge botoşănenii în weekend?

Comedie la Cinema Unirea Cinefilii pot vedea, la Cinema Unirea pelicula „Parfumul doamnei în negru”, care prezintă călătoria unui cuplu la castelul Hercule. Orele de vizionare sunt 16.00,

Comedie la Cinema Unirea

Cinefilii pot vedea, la Cinema Unirea pelicula „Parfumul doamnei în negru”, care prezintă călătoria unui cuplu la castelul Hercule. Orele de vizionare sunt 16.00, 18.00 şi 20.00, iar preţul unui bilet este 6 lei.

Teatru pentru cei mici

Botoşănenii îşi pot duce copiii la Teatrul „Vasilache“,  unde se va juca duminică piesa „Ghiocelul şi omul de zăpadă“. Intrarea la cele două spectacole programate de la ora 11.00 şi 12.30 şi costă 5 lei.

Plimbări pe Lacul Eminescu

Botoşănenii care doresc o ieşire în aer liber au posibilitatea să facă o plimbare cu barca sau hidrobicicleta pe lacul din Parcul „Mihai Eminescu“. Tariful unei plimbări este 10 lei pentru jumătate de oră.

Concurs de karaoke

Botoşănenii care doresc să-şi demonstreze calităţile vocale o pot face în această seară, începând cu ora 21.00, la Up Café. Melomanii au la dispoziţie sute de cântece din repertoriul naţional şi internaţional, pe care le pot fredona  într-un concurs de karaoke.

Expoziţie de cojoace

În acest weekend, la Casa de Cultură a Sindicatelor, are loc o expoziţie cu vânzare, de unde botoşănenii îşi pot achiziţiona haine din piele şi cojoace fabricate la Târgu Mureş. Expoziţia va fi deschisă până duminică searp, iar programul este între orele 10.00 şi 19.00.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite