Botoşani: Unde pot merge botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Unde pot merge botoşănenii în weekend?
Botoşani: Unde pot merge botoşănenii în weekend?

Karaoke la Up Cafe Botoşănenii care doresc să-şi demonstreze calităţile vocale, o pot face în această seară începând cu ora 21.00, la Up Cafe. Aceştia au la dispoziţie sute de cântece

Karaoke la Up Cafe

Botoşănenii care doresc să-şi demonstreze calităţile vocale, o pot face în această seară începând cu ora 21.00, la Up Cafe. Aceştia au la dispoziţie sute de cântece din repertoriul naţional şi internaţional.

Spectacol la Filarmonică

Diseară se deschide la Botoşani Festivalul „George Enescu“. Evenimentul va începe la ora 18.30 şi se desfăşoară la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de deschidere este dirijat de Cristian Oroşanu. 

Plimbare cu barca în parc

Botoşănenii care doresc să se relaxeze alături de familie în oraş pot merge să se plimbe cu barca sau hidrobicicleta în Parcul „Mihai Eminescu“. Tariful pentru o plimbare este 10 lei pentru jumătate de oră.

„Gomorra“ rulează la Cinema Unirea

Cinefilii au ocazia să urmărească în acest weekend la Cinematograful Unirea filmul „Gomorra“, în regia lui Matteo Garrone. Din distribuţie fac parte Salvatore Abruzzese, Simone Saccettino, Corlo Del Sorbo şi Vincenzo Fabricino. Filmul are la bază romanul lui Roberto Saviano şi este o privire dură asupra lumii crimei organizate din Napoli, numite „Camorra“. De fapt, romanul reprezintă o asemenea dezvăluire încât Saviano a trebuit să stea ascuns o vreme, iar apoi a primit o escortă de poliţie permanentă din partea Ministerului de Interne italian. Preţul unui bilet de intrare la film costă 6 lei.

Circ în Poligonul ACR

Botoşănenii sunt aşteptaţi în weekend în poligonul ACR de la ieşirea din municipiu spre Suceava, unde circul Royal din Bucureşti va susţine cinci spectacole. Vineri va fi un singur show, de la ora 19.00, iar sâmbătă şi duminică sunt programate câte două spectacole de la orele 15.00 şi 18.00. Pe durata a două ore, curioşii pot urmări acrobaţii, echilibristică, jonglerii, dresuri de cai, lame şi bizoni. Directorul Circului Royal spune că este un spectacol nou care nu a mai fost susţinut până acum. Din trupă fac parte mai mulţi membri de la Circul Naţional din Bucureşti.

Teatru pentru copii

Cei mici sunt aşteptaţi duminică dimineaţa la Teatrul pentru copii şi tineret „Vasilache“, unde va avea loc spectacolul „La bunici“, în regia lui Valentin Dobrescu. Din distribuţie fac parte actorii Mihaela Ştempel, Marius Rusu, Tudor Rotaru, Aurica Dobrescu,  Ibica Leonte şi  Ramona Hriscu. Muzica şi scenografia sunt semnate de Constantin Panaite şi Mihai Pastramagiu. Cele două spectacole încep de la 11.00 şi 12.30, iar preţul unui bilet este 5 lei. Tot duminică, de la ora 17.00, pe Pietonalul Unirii actorii teatrului de păpuşi vor susţine un spectacol în aer liber intitulat „Păcală în satul lui“.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite