Botoşani: Unde pot merge botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Unde pot merge botoşănenii în weekend?
Botoşani: Unde pot merge botoşănenii în weekend?

Târg popular la Casa Sindicatelor Botoşănenii pot cumpăra astăzi creaţiile meşteşugarilor care sunt prezenţi la Casa de Cultură a Sindicatelor. La târg găsiţi vase de lut, costume

Târg popular la Casa Sindicatelor

Botoşănenii pot cumpăra astăzi creaţiile meşteşugarilor care sunt prezenţi la Casa de Cultură a Sindicatelor. La târg găsiţi vase de lut, costume ţărăneşti, covoare, ţesături tradiţionale, împletituri, icoane şi măşti.

Dans în Club Sensation

În weekend, tinerii botoşăneni sunt invitaţi la dans  în Club Sensation. Seara va fi însufleţită de animatoare, iar muzica va fi asigurată de DJ invitaţi permanent în local. Intrarea este liberă.

Se încheie Festivalul Verii

Ultima zi a festivalului va cuprinde concertele artiştilor Mihai Trăistariu, Autentic şi Spitalul de Urgenţă. După spectacolele cu muzică românească sunt programate focuri de artificii.

La Cinema Unirea rulează un film de Oscar

Botoşănenii pot urmări, sâmbătă şi duminică, la Cinematograful Unirea un film care a câştigat opt premii Oscar. „Vagabondul milionar“ prezintă povestea unui puşti crescut pe străzile Bombay-ului, care participă la varianta indiană a concursului de cultură generală „Vrei să fii milionar?”. Fără a fi urmat cursurile unei şcoli, Jamal răspunde corect la întrebări şi reuşeşte să câştige premiul cel mare în valoare de 20 de milioane de rupii. Organizatorii concursului încep să-l suspecteze că trişează. Este puştiul un geniu, are noroc, sau este vorba de destin?

Paintball, modul ideal de distraţie

Pasionaţii de paintball au ocazia de a-şi demonstra aptitudinile în poligonul amenajat la opt kilometri de municipiul Botoşani, în pădurea Baisa. Jucătorii au parte de mai multe scenarii: de la capturarea unei tabere, găsirea unui obiect, recuperarea unui prizoner şi până la ultimul om în viaţă. Oricare ar fi scenariul ales de jucători, excesul de adrenalină îi face pe tineri să uite şi de usturimea provocată de bilele cu vopsea, folosite ca muniţie. Preţul variază între 15 şi 80 de lei, iar pachetul cuprinde armele, masca, costumul de camuflaj şi asistenţa tehnică.

Festivalul Harbuzului

Primăria din Lunca va organiza, sâmbătă şi duminică, Festivalul Harbuzului la Valea Pădurii Lunca. Sărbătoarea cuprinde concerte Fuego, Autentic şi Alesis. Vor fi organizate şi întreceri sportive, spectacole susţinute de tineri solişti de la Palatul Copiiilor şi un foc de tabără. În plus, cuplurile care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsnicie vor fi sărbătorite. Manifestările se vor încheia cu un foc de artificii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite