Botosani: Unde pot merge botoşănenii in weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botosani: Unde pot merge botoşănenii in weekend
Botosani: Unde pot merge botoşănenii in weekend

Concert simfonic la muzeu Melomanii botoşăneni îi pot asculta astăzi, începând cu ora 18.00, pe soliştii Andrei Khmyzau şi Andrei Moroşanu. În programul concertului de la Muzeul Judeţean

Concert simfonic la muzeu


Melomanii botoşăneni îi pot asculta astăzi, începând cu ora 18.00, pe soliştii Andrei Khmyzau şi Andrei Moroşanu. În programul concertului de la Muzeul Judeţean sunt incluse opere ale marilor compozitori. Intrarea este liberă.

Artă populară la Târpeşti


Muzeul de la Târpeşti (judeţul Neamţ) al artizanului Nicolae Popa este deschis publicului şi la sfârşit de săptămână. Casa în care locuieşte meşterul de 90 de ani merită vizitată pentru bogăţia exponatelor.

Dans în Clubul Class


Tinerii sunt invitaţi la sfârşitul săptămânii în Clubul Class, unde vor avea parte de o petrecere antrenantă. Nu vor lipsi animatoarele şi muzica bună. Preţul unui bilet este 10 lei.

Film de acţiune la Cinema Unirea

Botoşănenii pot urmări în acest weekend la Cinematograful Unirea un film de acţiune cu Will Smith în rolul principal. Actorul îl interpretează pe John Hancock, un om foarte puternic, însă cu două defecte: este alcoolic şi neîndemânatic. Defectele şi atitudinea l-au făcut unul dintre cei mai detestaţi oameni din Los Angeles. Soarta face ca John să salveze viaţa unui tânăr care îl va schimba. Ray Embrey se simte îndatorat şi îl ajută pe Hancock să-şi spele reputaţia şi să devină un om mai bun. Filmul ia mai multe întorsături care construiesc o poveste fascinantă.

Paintball: Un nou mod de distracţie 

Pasionaţii de paintball au ocazia să-şi demonstreze aptitudinile în poligonul amenajat la opt kilometri de municipiul Botoşani, în pădurea Baisa. Jucătorii au parte de mai multe scenarii de la capturarea unei tabere, găsirea unui obiect, recuperarea unui prizonier, până la ultimul om în viaţă. Oricare ar fi scenariul, adrenalina îi face pe jucători să uite şi de usturimea provocată de bilele cu vopsea, folosite pe post de muniţie. Preţul variază între 15 şi 80 de lei.

Cum daţi jos kilogramele în plus

Sfârşitul de săptămână este numai bun pentru botoşănencele care simt nevoia de puţină mişcare. O nouă provocare o reprezintă Kangoo Jumps, care promite să ardă mult mai multe calorii decât aerobicul. Practicanţii susţin că este nu numai eficient, ci şi foarte amuzant. Cei dornici se pot menţine în formă cu ajutorul unor pantofi speciali care antrenează musculatura. Pantofii se pot închiria din sălile de fitness pentru 20 de lei sedinţa.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite