Botoşani: Unde merg botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Unde merg botoşănenii în weekend?
Botoşani: Unde merg botoşănenii în weekend?

Sâmbătă Tenis de masă la Shogun  Botoşănenii care vor să se relaxeze pot opta pentru o seară petrecută la clubul Shogun. Închirierea unei mese de tenis costă 10 lei pe oră.

Sâmbătă

Tenis de masă la Shogun 
Botoşănenii care vor să se relaxeze pot opta pentru o seară petrecută la clubul Shogun. Închirierea unei mese de tenis costă 10 lei pe oră. Clienţii care închiriază mesele mai mult de trei ore, primesc reduceri de preţ.

Mâine  

„Năpasta“ la „Eminescu“
Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi sâmbătă la spectacolul „Năpasta“, o adaptare după Caragiale. Piesa se joacă la sala mare a Teatrului „Mihai Eminescu“, de la ora 18.00. Un bilet de intrare este 10 lei.

Duminică

Întâlnire cu Tom Degeţel
Copiii, bunicii şi părinţii sunt aşteptaţi duminică la Teatrul de Păpuşi „Vasilache“. Păpuşarii îl vor aduce pe scenă pe Tom Degeţel. Spectacolele au loc la orele 11.00 şi 12.30. Preţul unui bilet costă 5 lei.

Comedie spumoasă la Cinematograful Unirea

Cinefilii sunt aşteptaţi la cinema Unirea pentru a viziona filmul „Sejur cu surprize“. Comedia a avut premiera în luna iunie şi prezintă povestea găsirii iubirii în cele mai neaşteptate şi exotice locuri. Georgia este un ghid care conduce un grup de turişti dificili prin Grecia, care ar prefera să cumpere tricouri decât să înveţe istorie. Unul dintre ei îi arată cum să se distreze şi îi atrage atenţia asupra ultimei persoane în care ea s-ar fi aşteptat să îşi găsească jumătatea: liniştitul şi atrăgătorul şofer de autocar. Nu lipsesc surprizele şi peripeţiile care îl vor însoţi pe timidul ghid pe tot parscursul aventurii sale. Preţul unui bilet este 6 lei.

Concurs la Vasilache

Tom Degeţel este cel care îi va premia, duminică, pe copiii care vor aduce desene de la spectacolul „Capra cu trei iezi“ la Teatrul Vasilache. Concursul „Desenează spectacolul“ continuă până în luna decembrie, când vor fi desemnaţi marii câştigători. Micuţii care vin în fiecare weekend la Teatrul de Păpuşi „Vasilache“ sunt aşteptaţi să deseneze scene din spectacol. Desenele vor fi expuse în holul instituţiei, iar artiştii vor primi drept recompensă trei ore de joacă gratuit la spaţiul din incinta centrului Tratoria Kids.

Concurs de karaoke la UP Cafe

La clubul „UP Cafe“, de pe strada Teatrului numărul 3A, botoşănenii găsesc peste 200 de melodii interpretate de artişti străini şi români, care pot fi fredonate. Clubul asigură aparatura necesară pentru ca prestaţiile live ale participanţilor să fie cât mai bune. Programul va începe de la ora 20.00, iar intrarea este liberă. Pentru grupuri organizate, rezervările se fac în timpul zilei. Participanţii trebuie să achite un bon de consumaţie de 10 lei de persoană. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite