Botoşani: Unde se pot distra botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 „Sarea în bucate” la „Vasilache” Actorii Teatrului de Păpuşi şi Tineret „Vasilache” vor juca duminică, de la ora 11.00, într-un spectacol foarte apreciat de prichindeii

 „Sarea în bucate” la „Vasilache”

Actorii Teatrului de Păpuşi şi Tineret „Vasilache” vor juca duminică, de la ora 11.00, într-un spectacol foarte apreciat de prichindeii botoşănenilor. Este vorba despre piesa „Sarea în bucate”, care va fi reluată şi la ora 12.30. Preţul unui bilet de intrare este 5 lei.

Eminescu prin ochii copiilor

Mâine, de la ora 18.00, copiii de la Asociaţia „Vis de Artist” vor susţine un program artistic dedicat poetului naţional. Manifestarea „Lui Eminescu...” va avea loc la Muzeul de la Ipoteşti. Spectacolul va fi pus în scenă şi duminică, de la ora 10.00, la Cercul Militar.

Comedie
la cinema

Botoşănenii pot urmări în această seară, de la ora 18.00, la Cinematograful Unirea, comedia „Secrete din trecut”, cu Jessica Biel în rolul principal. Cu un bilet care costă 6 lei pot intra două persoane. Duminică, pelicula va rula doar la orele 14.00 şi 16.00.

Meci de fotbal între actori

Păpuşarii de la Teatrul de Copii şi Tineret „Vasilache” se vor întrece mâine cu colegii de la Teatrul „Eminescu“ la baza Tineret, unde intrarea este liberă. După competiţia sportivă, echipa câştigătoare va fi răsplătită cu premiul „Cupa unei nopţi de vară“

Petrecere în club Class

Iubitorii muzicii trance sunt aşteptaţi mâine seară, de la ora 23.00, în clubul Class, unde va avea loc o petrecere organizată de Night Music&Tu Şi România. Invitatul special al serii este DJ Mr. PIT, care va mixa alături de Stefanno B2B şi Julianno.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite