Un porc mistreţ a provocat un accident în lanţ la Baisa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Porcul mistreţ  care a provocat accidentul a murit pe loc
Porcul mistreţ care a provocat accidentul a murit pe loc

Un porc mistreţ a fost scos de Poliţia Rutieră Botoşani principalul vinovat de producerea unui accident de circulaţie care putea să aibă urmări deosebit de grave.

 Miercuri, în jurul amiezii, în apropiere de municipiul Botoşani,  trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în zona Baisa după ce un porc mistreţ a ieşit dintr-o pădure direct pe  şosea.  Cum drumul, care leagă municipiile Botoşani şi Suceava, este extrem de aglomerat mistreţul nu a putut fi evitat de un autoturism Volkswagen Vento, condus de Cosmin Hăilă de 28 de ani.  

Din mistreţul de pe peste 150 de kilograme Volkswagen-ul a ricoşat direct  într-un Mitsubishi Colt, care circula din sensul opus, iar la rândul său autorutismul a acroşat un motociclist.

 În urma acestul carambol autoturismu Volkswagen a suferit avarii destul de serioase în timp ce  Mitsubishi Colt şi motocileta au scăpat cu uşoare coliziuni. Deşi la faţa locului au ajuns de urgenţă trei ambulanţe, medicii nu au avut cui să acorde îngrijiri medicale întrucât singura victimă a fost porcul mistreţ, care a murit pe loc.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite