Un dorohoian a lovit cu maşina un copil şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia cercetează un dorohoian de 39 de ani care a accidentat o fetiţă de 10 ani, după care a părăsit locul faptei. Şoferul s-a înţeles cu părinţii victimei să nu anunţe poliţia.

Accidentul a  avut loc vineri după amiază în satul Carasa din comuna Corlăteni. Potrivit poliţiei, Cristinal A, de 39 de ani, din Dorohoi, în timp ce conducea  o Dacie 1310 a surprins-o şi accidentat-o uşor, pe L.D. de 10 ani din localitate, care se deplasa pe o bicicletă în acelaşi sens de mers şi care fără să se asigure a efectuat manevra de întoarcere.

 După ce a căzut pe carosabil, fetiţa s-a ridicat şi a fugit către domiciliu de unde s-a întors cu mama sa la locul accidentului. Aceasta a discutat cu şoferul şi au convenit să nu anunţe poliţia şi ambulanţa întrucât fetiţa ei nu a păţit nimic.

După discuţia cu mama fetiţei, şoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie deplasându-se in localitatea Dimăcheni la părinţi, iar spre seară s-a întors la domiciliu. În aceeaşi seară, întrucât copilul sa acuza dureri, părinţii au anunţat poliţia şi ambulanţa. Fetiţa a fost transportată şi internată la Spitalul de pediatrie Botoşani pentru îngrijiri medicale.  

Şoferul a fost identificat ulterior şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite