Un cetăţean german bătut într-un bar din Botoşani până a întrat în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva
foto arhiva

Poliţiştii botoşăneni au reuşit să dea de urma bătăuşilor care au aproape au omorât în bătaie un cetăţen german în faţa unui local din municipiu.

UPDATE ORA 10.25 Cetăţeanul german este în continuare în comă, în stare foarte gravă, cu un traumatism sever cranio-cerebral. Medicii ieşeni sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Cetăţeanul german, Richard-Paul Brawn domiciliat în Schonbrunn, a fost doborât dintr-un singur pumn. În cădere, s-a lovit cu capul de trotuar.

Aceasta este concluzia anchetatorilor botoşăneni care au identificat şi făptaşul.Este vorba de un tânăr de 24 de ani, Adrian B. din municipiul Botoşani, care s-ar fi supărat pentru că străinul râvnea la o fată din anturajul său.

Firul întâmplării porneşte din noaptea de sâmbătă spre duminică, când Richard-Paul a plecat din hotelul unde era cazat, pe la diferite baruri din municipiu, iar în jurul orei 3.30 a ajuns în clubul din incinta Casei Tineretului din municipiul Botoșani, unde a consumat băuturi alcoolice cu un grup de tineri din care făceau parte doi băieți și două fete.

La un moment dat, între cetățeanul german și unul din tineri s-au iscat discuții contradictorii, motivat de faptul că acesta voia să cunoască mai bine o fată din cele două. La plecarea din club, pe trotuarul din fața acestuia discuțiile au degenerat şi unul dintre tineri i-a dat un pumn cetăţeanului german care s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de beton.

Cetăţeanul german se afla la Botoşani cu afaceri, poliţiştii stabilind că împreună cu alți trei concetățeni executa lucrări la o firmă din municipiul Botoșani. Adrian B. a fost reţinut pentru 24 ore în arestul I.P.J.Botoșani pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală gravă".

Străinul 35 de ani a fost descoperit dimineaţă de un trecător, zăcea într-o baltă de sânge, cu lovituri la cap. În prezent, medicii de la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi se luptă să-i salveze viaţa. Din primele informaţii, divergenţele ar fi pornit de la o fată.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite